Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανάπτυξη για την αγορά του PC gaming

*
H SuperData Arcade έδωσε στη δημοσιότητα τη μηνιαία έκθεσή της, όπου φαίνεται ότι τον Ιανουάριο του 2018, η αγορά του PC gaming σημείωσε ανάπτυξη κατά 24%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Επιπλέον, το συνολικό ποσό που ξόδεψαν οι καταναλωτες, σε όλες της πλατφόρμες, για αγορά παιχνιδιών ήταν $8,9 δισ. Οι τομείς των Social και Pay-to-Play MMO συρρικνώθηκαν κατά 5% και 9% αντίστοιχα ενώ το αντίθετο συνέβη σε αυτούς των Mobile και Free-to-Play MMO που είδαν ανάπτυξη 11% και 1% αντίστοιχα. Κατά τα άλλα, η υποστήριξη της Ubisoft στο Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege έδωσε και πάλι ζωή στο παιχνίδι, με τα PlayerUnknown’s Battlegrounds και Fortnite να βλέπουν τα κέρδη τους να εκτοξεύονται πάνω από τα $200 εκ. ποσό που αφορά μόνο την PC έκδοση. Τέλος, το Overwatch είχε περισσότερους από 15 εκ. παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες τον Ιανουάριο και τα έσοδά του διπλασιάστηκαν σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*